Dansk Media- & Språkservice
v. Pia Pedersen - YstadDansk företagare i Ystad
Står du och/eller din personal och behöver hjälp med danska språket (översättning/undervisning)?
Eller kanske dina barn behöver läshjälp… kanske du handlar med Danmark eller du tycker om att prata med danskarna och vill lära dig turistdanska…?
Då är hjälpen nära.
Jag, Pia Pedersen (född i Köpenhamn) har bott i Sverige sedan 2001 och i Ystad sedan hösten 2005.
Jag erbjuder översättning, undervisning, korrektur och läshjälp till mitt skånska brödrafolk.
Du kan också få ett avtal om annonsförsäljning mot den danska eller svenska marknaden eller varför inte följa med på en guidad vandring i Köpenhamn…!?
Självklart har jag F-skattesedel.

Tillbaka till startsidan

Översättning: Pia Pedersen


"… I rollen som översättare har Pia huvudsakligen arbetat med att genomföra översättningar från svenska till danska av produkttexter och kampanjmaterial för uppdragsgivarens hemsida samt korrekturläsning av densamma. Arbetet har utförts från hemmet och har rapporterats elektroniskt till uppdragsgivaren.

Pia har utfört detta uppdrag på ett föredömligt sätt. Hon har visat stort engagemang och hon har arbetat effektivt både vad gäller översättningarna och korrekturläsning, samt i avrapporteringen. Vi har genomgående uppfattat Pia som ambitiös. Pia är lojal, ansvarsfull och mycket bra på telefon samt har uppvisat stor kompetens i att kreativt framarbeta översättningar inom ramen för uppdraget. Vi lämnar Pia våra varmaste rekommendationer…."

Philip Lindvall
Studentkaft AB (idag Joblink)